Firmaprofil

Murerfirmaet Wiese er din sikkerhed for professionelt håndværk og en service helt i top ! Trænger badeværelset til en modernisering, husets facade til en pudsning eller taget til en fornyelse, så er vi naturligvis klar med et uforpligtende tilbud på Deres projekt.

Vi kan løse enhver opgave indenfor faget og tager gerne imod specielle udfordringer, som vi har løst mange af gennem årene.

Vores speciale er totalentrepriser på renovering af badeværelser.

For vores vedkommende er kundens tilfredshed altafgørende !

Murerfirmaet Wiese blev etableret tilbage i 1944 af Poul Wiese senior efterfulgt at Poul Wiese junior i 1966. I 1997 overtog Thomas Wiese virksomheden, og firmaet beskæftiger i dag 8-10 veluddannede medarbejdere (inkl. malerafdeling), der alle har god erfaring fra mange byggesager rundt omkring i Danmark.

murerlaugFor Murerfirmaet Wiese er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført. Den bedste anbefaling for fremtidige projekter er et fundament af solide projekter bag sig. Det ved vi !

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

Ring venligst for et uforpligtende tilbud !

Firmabil billed

murerlaug